матраци нани-матрак детски лукс

детски лукс-двулицев

 

ДЕТСКИ ЛУКС

Всеки има право на лукс.Отчитайки изискванията и нуждите на подрастващия организъм и съобразявайки ги с технологичните възможности и свойствата на материалите, ние от НАНИ създадохме матрака ДЕТСКИ ЛУКС. Структурата на сърцевината е микроклетъчна от полимерна пяна POLIFLEX на водна основа, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността. Това подобрява вентилационния
ефект и гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички.
Еластичността и допълнителното омекотяване предлагат добър телесен комфорт при лежане, като поддържа перфектно детското тяло и помага на гръбначния стълб да заема естествената си форма по време на сън.
Добавеният в калъфа цип повишава функционалността и поддържането на перфектна чистота, като дава възможност за многократно разделно изпиране при домашни условия.

Съдържащите се в прошивката антибактериални силиконизирани влакна добавят мекота в контактната с тялото зона, спомагайки правилното кръвообращение.
Ортопедичните качества на сърцевината от POLIFLEX и калъф с цип и дамаска от екологично чисти, естествени материали превръщат модела в задължителна и неразделна част от интериора в детската стая.

 

Височина: до 10 см.

 

Забележки:

  • В цената е с включен ДДС!
  • Повече информация можете да получите на 0895-69-47-56
Анатомичност
Ортопедичност

 

3 Години гаранция

 

 Без пружиниНезависими опорни точкиРециклиращДишащАнти алергиченАнти акаренЕкологиченАнтистатиченЕргономичен
Неподатлив на деформация

70х135-88лв

70х140-88лв

 

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ДВУЛИЦЕВИ МАТРАЦИ

за промоции на матраци нани цъкни тук

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.