матраци Магнифлекс

ИТАЛИАНСКО КАЧЕСТВО И СЛАДКИ СЪНИЩА СЕГА С ДО 15% ОТСТЪПКА

БОРСА ВИДОВ КОМЕРС

София,бул.Константин Величков 3

тел:02/9201498   GSM: 0895-69-47-56

email: vidov_komers@abv.bg

РАБОТНО ВРЕМЕ:

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТЪК 09:00 ДО 18:00

СЪБОТА 09:00 ДО 15:00

НЕДЕЛЯ 10:00 ДО 14:30

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ДВУЛИЦЕВИ МАТРАЦИ

магнифлекс

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ MAGNIFLEX ПРОИЗВЕЖДА 10 000 МАТРАКА ВСЕКИ ДЕН ЗА НАД 96

ДЪРЖАВИ, А НАД 35 000 000 ДУШИ СЕ СЪБУЖДАТ НА МАТРАК MAGNIFLEX.

ЗА ВАС ТОВА СА САМО ЧИСЛА, НО ЗА НАС ТОВА СА 35 000 000 ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА

КАЧЕСТВО, ПРИЗНАТО ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ!

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ДОБРИЯ СЪН С ПРОМОЦИОНАЛНИ

ОТСТЪПКИ ДО -15% ЗА ВСИЧКИ МАТРАЦИ MAGNIFLEX!

матрак INCANTO – Магнифлекс

  -10%

inkanto

матрак RELANO NEO – Магнифлекс

   -10%

matrak relano neo

матрак DAYTONA BY TONINO LAMBORGHINI – Магнифлекс
  – 10%
матрак DAYTONA BY TONINO LAMBORGHINI – Магнифлекс
матрак Silvercare – Магнифлекс

-10%

матрак Silvercare

матрак MAGNI GRANDE – Магнифлекс
  -10%

матрак MAGNI GRANDE 

матрак RIVIERA BY PIERRE CARDIN – Магнифлекс
  – 6%

матрак RIVIERA BY PIERRE CARDIN – Магнифлекс

матрак Terra Dual – Магнифлекс
  -10%
матрак Terra Dual – Магнифлекс
Топ матрак VIRTUOSO VIP TOPPER – Магнифлекс

toper-1_thumb.jpg

Матрак MAGNIGEL DUAL – Магнифлекс
  -10%
Матрак MAGNIGEL DUAL
матрак NATURCOMFORT DELUXE – Магнифлекс
  -10%

матрак NATURCOMFORT DELUXE

Матрак COMFORT DUAL – Магнифлекс
  – 6%

Матрак COMFORT DUAL

матрак FIGARO BY PIERRE CARDIN – Магнифлекс

   -10%

матрак FIGARO BY PIERRE CARDIN

Матрак ARMONIA DUAL – Магнифлекс 

– 12%

Матрак ARMONIA DUAL

Матрак DIAMANTE DUAL – Магнифлекс
  – 15%

Матрак DIAMANTE DUAL
Матрак VIRTUOSO – Магнифлекс
– 15%

Матрак VIRTUOSO

Матрак ARTE – Магнифлекс 

-10%

   

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ОТСТЪПКИ ТУК:

Magniflex-site-all-models-banner-December-2017-Buffon

Magniflex-site-all-models-banner-December-2017-Buffon

Magniflex-site-all-models-banner-December-2017-Buffon

Magniflex-site-all-models-banner-December-2017-Buffon

Magniflex-site-all-models-banner-December-2017-Buffon

Magniflex-site-all-models-banner-December-2017-Buffon

Magniflex-site-all-models-banner-December-2017-Buffon

Magniflex-site-all-models-banner-December-2017-Buffon

Magniflex-site-all-models-banner-December-2017-Buffon

Magniflex-site-all-models-banner-December-2017-Buffon

Magniflex-site-all-models-banner-December-2017-Buffon

Magniflex-site-all-models-banner-December-2017-Buffon

Magniflex-site-all-models-banner-December-2017-Buffon

Magniflex-site-all-models-banner-December-2017-Buffon

ЗАЩО MAGNIFLEX

Нашата философия е добър сън – добър живот!

Философията на Magniflex се фокусира върху значимостта на съня, не само като синоним на комфорт, но и като начин за повишаване качеството на живота на хората.

След години, прекарани в проучвания и иновации, ние от Magniflex все още следваме една и съща мечта – откриването на формулата за съвършен сън и качествена почивка.

Ние вярваме, че пълноценният сън води до пълноценен живот!

Нашата мисия е да подобрим качеството на живота на хората, които избират нашите продукти. Защото всеки заслужава да живее по-добре!

Magniflex днес … изнася своите продукти в над 90 държави.

Само за няколко десетилетия, Magniflex се превръща в най-големия производител на матраци в Италия с представителства и търговски шоуруми по целия свят.

shutterstock_146569124_BN 1

Защото знаем колко е важен сънят!

В Magniflex вярваме, че добрият сън повишава качеството на живота ни. Произвеждайки всеки наш продукт, ние се стремим да сме в хармония със заобикалящата ни среда. С годините, тази наша вяра изгради и затвърди основните ни ценности, които и днес вдъхновяват компанията.

Banners_why_magniflex-za_sunya 1

МАТЕРИАЛИ

Тайната на добрия сън се крие в сърцето на матраци Magniflex

Banner-firts-page-5 1

Magniflex произвежда продукти съставени от различни видове висококачествени материали. Структурата е един от най-важните фактори при създаването на всеки продукт. От качеството на съставните й компоненти зависи цялостното качество на завършения продукт. Ето защо качеството на суровините, ресурсите и материалите, които се използват са от съществена важност.

Всеки краен продукт на Magniflex е подложен на редица тестове, гарантиращи неговата еластичност и издръжливост във времето. Водени от страстта към непрекъснато съвършенство и усет към детайла, ние инвестираме във висококачествени суровини и иновативни материали. Част от материалите, които ползваме са по разработка и патент на НАСА- доказателство, че Magniflex се стреми да даде на потребителя продукт, съчетаващ последните новости и разработки в сферата на текстила в световен мащаб.

При разработването на нови продукти се стремим да влагаме и най-ценните природни ресурси, които имат доказано благоприятно и здравословно въздействие върху организма – Алое вера, лен, памук, бамбук, дървесни влакна, сребърни нишки, слез, коприна, сатен, камилска вълна, мериносова вълна, конски косъм и др. Ценим природата и заобикалящата ни среда и се стремим да запазим био равновесието, като произвеждаме продукти в съответствие с всички екологични норми и стандарти.

Загрижени за здравето на нашите потребители, инвестираме в нетоксични, антибактериални и антиалергични материали, подходящи за широк кръг от хора – от пеленачета до хора на преклонна възраст.

Защото сме убедени, че качеството на материалите е това, което гарантира безопасна и спокойна среда за сън и почивка.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как да определя точния размер на матрака?

Отговор: Размерът на матрака трябва да бъде съобразен с леглото, върху което ще бъде поставен. Ако все още не сте си поръчали легло, е добре да си осигурите достатъчно голям размер, съответстващ на физика ви. Така ще избегнете неудобството краката да стърчат извън матрака или да ви пада възглавницата по време на сън и ще си осигурите максимален комфорт. Ако ще сменяте стария матрак с нов и ще ползвате наличното легло, трябва да измерите вътрешното пространство на леглото, където трябва да влезе матракът. При покупка на ново легло се посъветвайте с търговския консултант за предлаганите размери матраци. На нашия пазар се предлагат размери както от европейския, така и от българския стандарт.


Височината на матрака оказва ли влияние върху качеството му?

Отговор: Да, но не е основният показател за качество. По важен е материалът, от който е направен. Добре е матракът да не е по-нисък от 16см, като последните тенденции на пазара са за матраци с по-сериозни височини. Крайният избор на височина зависи най-вече от индивидуалните предпочитания за комфорт.


Има ли значение материалът, от който е направен матракът?

Отговор: Да, определено. Важно е да e безвредeн както за здравето, така и за околната среда. Избягвайте матраци от евтини пружини и некачествени дунапрени. И двата материала са с малка трайност. Пружините бързо прокъсват текстила и започват да убиват, а дунапренът се деформира необратимо и опората за тялото става нездравословна. Съвременните и дълготрайни материали са на основата на различна по плътност високотехнологична пяна. Едни от най-предпочитаните модели на Magniflex  комбинират в структурата си няколко вида пяна, сред които: Memory Foam HD® – материя, която реагира на тегло и топлина, разпределя равномерно тежестта и облекчава точките на напрежение, Gel Foam ®- съчетание от два иновативни материала – високоеластична пяна и гел с охлаждащ ефект, Elioform® – високоеластина пяна с отворена структура и високо ниво на ортопедичност, Eliosoft®- високоеластична пяна с умерена твърдост за по-меко усещане.


Какво влияние оказва текстилът?

Отговор: След основния материал, от който е изграден матрака, текстилът е следващият по важност елемент в състава му. От него зависи комфорта на тялото по време на сън, телесната температура, изпотяването, проветривостта на матрака, дори и неподвижността на спалното бельо. Съвременните текстили за матраци са с различни третирания, изключително щадящи към чувствителните кожи и осигуряващи постоянно суха и свежа среда за здравословен сън. Голяма част от моделите се предлагат със свалящ се калъф с цип, позволяващ лесно почистване и висока хигиеничност.

——————————————————————————————————————————

Вярно ли е, че твърдият матрак е здравословният матрак?

Отговор: Това е по-скоро мит. Съвременните високотехнологични материали, от които са изградени матраците могат да осигурят правилна опора на тялото във всяка негова точка и така да гарантират едновременно по-твърдо, средно или меко усещане в зависимост от индивидуалните предпочитания за комфорт по време на сън и почивка.


Как да различа ортопедичен от анатомичен матрак?

Отговор: Това са понятия, с които често се спекулира. Дори се добавя и термина ергономичност. Ето накратко как се отнасят те към матраците:

Ортопедичен матрак

Усещането е за твърда опора, която поддържа гръбначния стълб в правилна, естествена позиция и улеснява отпускането на ставите.

Анатомичен матрак

Усещането е за мекота, пълно отпускане на мускулатурата и спомагане за правилното кръвообръщение.

Ергономичен матрак

Впечатлява с външен вид и дизайн, който най-оптимално  отговаря на психологичните и емоционални нужди на потребителя.


Откъде да си купя матрак?

Отговор: Изборът на различни марки и модели матраци е много голям. Обикновено качествените продукти присъстват в магазини с добро ниво на обслужване и постоянна наличност. Важно е да се насочите към специализиран магазин, с разнообразие от мострени матраци, на които можете да легнете и намерите нужната ви опора за сън и почивка.  За по-голяма яснота, проверете в Секция Магазини, точното местонахождение на всички магазини предлагащи матраци с марка Magniflex.


Какво трябва да включва гаранцията?

Отговор: Качествените материали, които популярните марки използват дават възможност да се осигури дълъг гаранционен период и в случай на проблем, матракът да бъде заменен.  Важно е да знаете, че инвестирайки в качествен продукт, купувате „здраве“ за дълго.

Дългогодишните изследвания и иновации, и стремежа за постоянно подобряване на материалите, дизайна и технологиите позволяват на Magniflex да предложи безсрочна гаранция за всички модели матраци от колекция Premio и 25 години за колекция Classico.

При покупка на матрак се запознайте с гаранционните условия на продукта и изискайте гаранционна карта.


Как да се насоча към марка?

Отговор: Престижните марки по всяка вероятност ще ви направят впечатление , когато се насочите към избор на матрак. Освен че може да ги видите и да прочетете за тях навсякъде, те предлагат богат избор от модели произведени от съвременни материали с различна твърдост, качествено обслужване, постоянна наличност и гаранционно обслужване. Ако марката е с традиции не само у нас, но и по света, това също може да ви насочи към правилния избор. Интернет сайтовете дават бърза и обширна информация за повечето от тях.


Как да разбера, че имам нужда от нов матрак?

Отговор: Кога за последен път помислихте за вашия матрак? Много от нас забравят, че матраците са най-използваната част от мебелите, които притежаваме. Всъщност, ако спите по 8 часа в денонощието, то годишно вие прекарвате по 3000 часа върху матрака си. Това означава, че след 10 години ще сте прекарали 30 000 часа в същото легло. Ето и няколко начина, които ще ви помогнат да разберете дали е време да помислите за подновяване на спалнята си.

1. Купили сте сегашния си матрак преди повече от 10 години. Имайте предвид, че тази потребителска категория се развива с изключително бързи темпове: в производството се внедряват нови технологии и материали, които качествено променят структурата, издръжливостта и функциите на даден матрак.По-старите матраци имат влошени основни функции, а способността им да поддържат тялото в правилната позиция за сън е намалена.

2. Събуждате се по-уморени, отколкото сте си легнали.Повечето клиенти изчакват прекалено дълго преди да подменят матрака си. Ако не се събуждате освежени и подмладени или чувствате болка и дискомфорт, със сигурност сте чакали прекалено дълго.

3. Канапето ви се струва по-удобно от леглото.Концентрирайте се върху това, което усещате, когато легнете върху матрака си. Усещате ли неравности и пружини? Вашето тяло се нуждае от гладка и удобна повърхност за качествено възстановяване през нощта. Матракът трябва да ви осигурява сън с минимално въртене през нощта.

4. Матракът ви изглежда износен и неравен.Преглеждайте матрака си редовно за хлътвания. Ако матракът ви изглежда неравен или износен и захабен, може би е време за пазаруване. Различните слоеве на всички матраци се спластяват с течение на времето. За оптимално действие трябва да завъртате матрака си редовно, за да удължите живота му и да го поддържате удобен за вас. Не си позволявайте да “наследявате” матрака си от роднини или приятели – дори от чисто хигиенична гледна точка, това не е добра опция;

5.Имате матрака си за даденост.
Матраците са най-използваната и най-пренебрегваната част от мебелировката. Обърнете внимание на матрака си – чувате ли скърцане? Забелязвате ли повърхността на някои места да потъва повече, отколкото на други? Състоянието на матрака може да ви изненада, ако го погледнете отблизо.


Каква е нормалната цена на новите матраци?

Отговор: Цените на матраци Magniflex стартират от 379 лв за единичен размер и варират много в зависимост от вложените материали. Здравият сън е една от най-добрите инвестиции, които можете да направите, затова купете матрак, който отговаря в най-голяма степен на индивидуалната ви нужда за комфорт и удобство. Не забравяйте, че повечето хора прекарват 1/3 от живота си в леглото и гледайте на тази покупка, като инвестиция във вашето здраве.


Как да търся матрак?

Отговор: Насочете се към търсене на матрак, който на първо място отговаря на разбиранията ви за удобство. За да го направите, винаги пазарувайте с удобни дрехи и обувки, които се свалят лесно – това ще ви помогне да лягате и тествате матрака с лекота. Не бързайте и не се срамувайте. Не можете да прецените дали матракът осигурява добра опора за тялото ви само като седнете на ръба му или легнете за няколко секунди. Легнете на леглото така, както спите по принцип, а ако спите с партньор, вземете него/нея със себе си, за да може заедно да вземете решение. Пазарувайте от магазин, който познавате, на който се доверявате и който предлага търсените от вас продукти. Прочетете колкото се може повече информация за марката на продуктите, към които сте се насочили. И помнете – купете най-добрия матрак, който можете да си позволите.


Кое е основното, на което трябва да обърна внимание при покупка на матрак за децата ми?

Отговор: Децата трябва да имат удобен и поддържащ тялото им матрак, за да получат дълбокия и укрепващ сън, от който телата им се нуждаят, за да растат. Консултирайте се, кои са удачните модели за деца и подрастващи и направете най-добрия избор.


Трябва ли подходящият за мен матрак да е твърд?

Отговор: Това е често срещана заблуда. Матраци Magniflex  имат изключително богата гама модели и предлагат правилната опора за тялото, като усещането за потребителя може да бъде за мека, средна или твърда опора, в зависимост от личните му предпочитания за комфорт.

Независимо дали вашият Magniflex е твърд, среден или мек, той ще ви даде точно опората, от която се нуждаете.


Какви са стандартните размери на матраците?

Отговор: Стандартните размери на матраци Magniflex в сантиметри са:

82/190     90/190      114/190      120/190     144/190     164/190      90/200     120/200    140/200     150/200     160/200     164/200       180/200


Magniflex произвежда ли нестандартни размери?

Отговор: Да! Тъй като разбираме, че леглата и спалните помещения са с различна големина, а също и предпочиталията на всеки човек, ние правим и нестандартни размери по поръчка.


Какво легло/рамка е нужно за моя матрак?

Отговор: Използвайте здрава рамка за легло. Това е решетъчна скара, която съответства на размера на матрака и се поставя под него в отвора на леглото. На пазара се предлагат много разновидности метални и дървени рамки. Ако имате двоен матрак, се уверете, че рамката има допълнителна опора в средата, за да предотврати хлътване.


Как да нося, местя или вкарвам матрака в помещения с ограничен вход?

Отговор: Всички матраци Magniflex се доставят във вид на рула във вакуумирана опаковка, което улеснява транспортирането им значително. След като опаковката с матрака се отвори, той не може да бъде навит на руло отново. За сметка на това много модели са доста подвижни, особено тези, съдържащи Memory пяна в структурата си. Те могат да се прегъват на 90 градуса без това да нарани вътрешността им – това прави вкарването им в малки пространства лесно и без особени усилия.


Как и защо да въртя матрака си? Как да избегна хлътвания на матрака?

Как да поддържам постоянен комфорт през целия живот на матрака си?

Отговор: Ние препоръчваме да въртите матрака си редовно, за да може той да остане удобен за вас по-дълго време. Матраците са с многослойна структура, която осигурява дълъг живот и перфектно представяне. Ако матракът е със свалящ се калъф, това допълнително улеснява поддържането на добра хигиена. Винаги обаче консултирайте инструкциите за почистване на матрака – калъфите, съдържащи Memory пяна препоръчват само сухо почистване.

СЪВЕТИ ЗА ДОБЪР СЪН

Замисляли ли сте се, че 1/3 от живота ни преминава в сън? Това са сумарно около 30 години. Нека прекараме тази част от живота си по възможно най-добрия начин.

Сънят е толкова значим, колкото храната и водата за физическото оцеляване на хората. Жизнено важно е да си подсигурим пълноценен сън. А той е ключът и към по-добър живот!

Вижте нашите съвети за по-добър сън и релаксирайте, както всеки заслужава!

ГАРАНЦИЯ ЗАВИНАГИ

MAGNIFLEX ПРЕДСТАВЯ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНАТА ЗА ЕВРОПА БЕЗСРОЧНА ГАРАНЦИЯ!

Garanciq_zavinagi 1

Колко време е нужно за достигане на съвършенството – приблизително 50 години. Точно толкова време екипът на Magniflex прекарва в изследвания и постоянни иновации, за да достигне до формулата на съвършения сън!

Преди половин век в малка работилничка в Прато, Италия, основателят на компанията – Джулиано Магни започва да следва своята мечта – откриването на съвършения сън! Тази мечта днес е реалност, а осъществяването й, превърна Magniflex в пионер и световен лидер в света на матраците.

Как се постига съвършенство ЗАВИНАГИ:

  • с усърдна работа всеки ден в продължение на 50 години;
  • с най-качествените, екологични и надеждни материали;
  • с най-напредналите производствени системи
  • с непрекъснат контрол на качеството;
  • с постоянни изследвания и иновации.

Над 35 милиона души не могат да грешат! Разпръснати в над 80 страни по света, те са просветени в тайната на перфектния сън и всяко „добро утро“ е наистина добро!

Ако цифрите не говорят достатъчно – намери най-близкия до теб магазин, пробвай и ще разбереш, че Magniflex поставя комфорта над всичко.

ЗА МАРКАТА

ЗАРАЖДАНЕТО НА ЕДНА МЕЧТА

Za_Markata 1

Историята на компанията започва в малка работилница в Прато, Италия, където Джулиано Магни произвежда първия си матрак с изключителна страст и прецизност към качество и детайл, ценности, които компанията съхранява и до днес.

Било е началото на революцията в съня: майсторските умения, придобити в Прато- световната столица на текстила, се съчетали с нови идеи за добър сън и по-добро качество на живот.

Вече повече от 50 години, Magniflex е водещ производител на матраци в Европа и все още следва този подход, ревниво пазен като ценна реликва.

Днес, мечтата на Джулиано Магни вече е реалност – успели сме да доставим качествен сън на над 35 млн. доволни клиенти, предоставяйки им модели матраци и решения, удовлетворяващи индивидуалните нужди за комфорт и релакс.

През годините Magniflex става синоним на комфорт и хармонична среда. Матраци с марка Magniflex се произвеждат според най-съвременните технологии – ценност споделяна от всеки служител на компанията.

Вече повече от 50 години компанията не спира да инвестира в иновации, дизайн, нови проучвания, нови и по-качествени материали, създавайки висок клас продукти и аксесоари за сън.

Днес компанията присъства в над 96 страни по целия свят, с 9 шоурума във Флоренция, Милано, Ню Йорк, Токио, Кипър, Сингапур, Дубай, Прага и Киев. Млад и амбициозен екип развива компанията, следвайки основите положени от Джулиано Магни – комбинация от традиция и предприемачески дух, а днес и с утвърдена стратегия за глобално развитие на марката.

Вашият коментар