Магазин за интериорни врати VIDOV COMMERCE

Магазин за интериорни врати VIDOV COMMERCE, предлагаме богат избор от вътрешни врати, подходящи за всякакъв тип вътрешни помещения. Всички интериорни врати които предлагаме са с гарантирано качество и доказан произход.

При Нас ще откриете широка гама от интериорни врати и алуминиеви интериорни врати, на конкурентни цени с включена безплатна доставка за София и цяла България !

Магазин за интериорни врати VIDOV COMMERCE предлагаме и услугата монтаж и демонтаж на интериорни врати (само за София). Разполагаме с екипи от монтажисти само за град София и близките населени места.

Разполагаме с всички ТОП марки и модели интериорни врати, от доказали се производители на Българския и Европейски пазар.

Всички модели които са налични на склад се доставят от 1 до 10 работни дни !

Поръчковите модели се доставят от 14 до 30 работни дни !

Магазин Vidov Commerce сме изготвили снимки с 3D визуализация на всеки един модел интериорна врата, в предлаганата цветова гама. Целта е да се представят максимално реалистично и лесно да определите кой модел, е най-подходящ за изпълнението на Вашия интериорен проект.

ОФЕРТИ И ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА

Магазин за врати VIDOV COMMERCE, предлагаме най-големите отстъпки при поръчка на голям брой интериорни врати. За строителни фирми, хотели, кооперации, за юридически лица или физическо лице, ще изготвим най-изгодната оферта.

Не се колебайте да се свържете с Нас за да Ви предложим Нашата оферта !

Безплатна доставка на интериорни врати за цялата страна :