фон интериорни за врати магазин Vidov Commerce
Врати от магазин Vidov commerce

Магазин за интериорни врати VIDOV COMMERCE

Магазин за интериорни врати VIDOV COMMERCE, предлагаме богат избор от вътрешни врати, подходящи за всякакъв тип вътрешни помещения. Всички интериорни врати които предлагаме са с гарантирано качество и доказан произход.

При Нас ще откриете широка гама от интериорни врати и алуминиеви интериорни врати, на конкурентни цени с включена безплатна доставка за София и цяла България !

Магазин за интериорни врати VIDOV COMMERCE предлагаме и услугата монтаж и демонтаж на интериорни врати (само за София). Разполагаме с екипи от монтажисти само за град София и близките населени места.

Разполагаме с всички ТОП марки и модели интериорни врати, от доказали се производители на Българския и Европейски пазар.

Всички модели които са налични на склад се доставят от 1 до 10 работни дни !

Поръчковите модели се доставят от 14 до 30 работни дни !

Магазин Vidov Commerce сме изготвили снимки с 3D визуализация на всеки един модел интериорна врата, в предлаганата цветова гама. Целта е да се представят максимално реалистично и лесно да определите кой модел, е най-подходящ за изпълнението на Вашия интериорен проект.

ОФЕРТИ И ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА

Магазин за врати VIDOV COMMERCE, предлагаме най-големите отстъпки при поръчка на голям брой интериорни врати. За строителни фирми, хотели, кооперации, за юридически лица или физическо лице, ще изготвим най-изгодната оферта.

Не се колебайте да се свържете с Нас за да Ви предложим Нашата оферта !

Безплатна доставка на интериорни врати за цялата страна :