Магазин за блиндирани врати VIDOV COMMERCE

Магазин за блиндирани врати VIDOV COMMERCE, предлагаме богат избор от качествени и защитени входни врати, подходящи за всякакъв тип сгради и входове. Всички блиндирани врати които предлагаме са с гарантирано качество и доказан произход.

При Нас ще откриете широка гама от блиндирани врати, на конкурентни цени с включена безплатна доставка за София и цяла България !

Магазин за блиндирани врати VIDOV COMMERCE предлагаме и услугата монтаж и демонтаж на блиндирани врати (само за София). Разполагаме с екипи от монтажисти само за град София и близките населени места.

Разполагаме с всички ТОП марки и модели блиндирани врати, които се предлагат на Българския пазар.

Всички модели които са налични на склад се доставят от 1 до 10 работни дни !

Поръчковите модели се доставят от 14 до 30 работни дни !

Vidov Commerce сме изготвили снимки с 3D визуализация на всеки един модел блиндирана врата, в предлаганата цветова гама. Целта е да се представят максимално реалистично и лесно да определите кой модел и в коя цветова гама, е най-подходящ за изпълнението на Вашия екстериорен дизайн.

ОФЕРТИ И ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА

Магазин за врати VIDOV COMMERCE, предлагаме най-големите отстъпки при поръчка на голям брой входни блиндирани врати, метални врати, интериорни врати или врати за баня. За строителни фирми, хотели, кооперации, за юридически лица или физическо лице, ще изготвим най-изгодната оферта.

Не се колебайте да се свържете с Нас за да Ви предложим Нашата оферта !

Блиндирани врати Triumph

Безплатна доставка на врати за София и цялата страна, от магазин за блиндирани врати Vidov Commerce !