Магазин за интериорни врати в Ямбол на ниски цени. Най-големия избор от над 600 модела интериорни врати, в уникален дизайн и цветове.

Безупречно качествени интериорни врати, модели в тъмна гама, бели интериорни врати и модели в модерен дървесен декор, идеални за съчетанието с всеки един интериор. ТОП модели и марки интериорни врати на супер изгодни ниски цени.

Магазин за врати Vidov Commerce разполагаме с широка гама от интериорни врати за апартаменти, нови кооперации, къщи, вили, офиси, ресторанти и хотели.

Какви модели интериорни врати предлагате в Ямбол ?

Магазин за врати Vidov Commerce предлагаме огромен избор от интериорни врати в Ямбол. Различни модели интериорни врати със стилни плътни крила, с модерни фрезовани и остъклени крила, модели с декоративни релефни орнаменти, със стъклени крила и други варианти. Разполагаме и с плъзгащи и сгъваеми интериорни врати. Изработват се от качествени материали по съвременна технология, в различни размери и модели каси, подходящи за всяко вътрешно помещение. Почти всички модели се предлагат с различни видове покрития и цветова гама.

  • Предлагаме над 600 модела Интериорни врати, в различни размери и богат избор от цветова гама. Разполагаме с различни модели, които се изработват от различни дървесни материали като MDF, ПДЧ или HDF. Модели с пълнеж на крилата тип „пчелна пита“, модели с изцяло плътни крила, от перфорирано ПДЧ и други варианти. Интериорни врати с фалцови и без фалцови крила, еднокрили и двукрили.
  • Плъзгащи интериорни врати.
  • Сгъваеми интериорни врати.
  • Разполагаме и с качествени Стъклени интериорни врати. Могат да бъдат изработени в различни варианти.

Разполагаме с модерни, иновативни и устойчиви интериорни врати в отличаващ се дизайн, съобразен с последните модни тенденции в интериорния дизайн.


Какви марки интериорни врати предлагате ?

Магазин за врати Vidov Commerce предлагаме интериорни врати в Ямбол с гарантирано качество и доказан произход. При нас ще откриете ТОП марки врати от доказали производители на Българския, Турския и Европейски пазар.

Разполагате ли с налични интериорни врати на склад ?

90% от интериорните врати, които предлагаме, се поддържат на склад. Предлагаме бърза доставка на интериорни врати в Ямбол.

  • НАЛИЧНИТЕ модели врати на склад се доставят от 1 до 10 работни дни.
  • Поръчковите модели врати се доставят от 20 до 30 работни дни.

Предлагате ли безплатна доставка на интериорни врати в Ямбол ?

Магазин за врати Vidov Commerce предлагаме безплатна доставка на всички интериорни врати, които предлагаме за град Ямбол.


ОФЕРТИ И ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА

Магазин за мебели VIDOV COMMERCE предлага най големите отстъпки при поръчка на голям брой интериорни врати. За строителни фирми, хотели, кооперации, за юридически лица или физическо лице ще изготвим най изгодната оферта.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви предложим нашата оферта !

Безплатна доставка на интериорни врати в Ямбол от магазин за врати VIDOV COMMERCE !

Магазин за врати VIDOV COMMERCE и нашите партньори магазин за врати Fil invest сме организирали обща транспортна логистика за цяла България. Доставяме безплатно в цялата страна, до адрес на клиента. Затова нашите врати, матраци или мебели, могат да Ви бъдат доставени с някой от фирмените бусове на VIDOV COMMERCE или Fil invest.

Условия за безплатна доставка