Интериорни врати в Нови Искър на ниски цени и безплатна доставка от Магазин за Врати VIDOV COMMERCE !

Магазин за врати Vidov Commerce предлага най-големия избор от безупречно качествени интериорни врати, ТОП модели и марки на най изгодните и ниски цени.

Интериорни врати в уникален дизайн и цветове, модели в тъмна гама, бели интериорни врати и модели в модерен дървесен декор, идеални за съчетанието с всеки един интериор.

Стотици модели и видове интериорни врати за апартаменти, нови кооперации, къщи, вили, офиси, ресторанти и хотели.

Какви модели интериорни врати предлагаме ?

Предлагаме огромен избор от различни модели интериорни врати със стилни плътни крила, с модерни фрезовани и остъклени крила, модели с декоративни релефни орнаменти, със стъклени крила и други варианти. Разполагаме и с плъзгащи и сгъваеми интериорни врати. Изработват се от качествени материали по съвременна технология, в различни размери и модели каси, подходящи за всяко вътрешно помещение. Почти всички модели се предлагат с различни видове покрития и цветова гама.

  • Над 600 модела Интериорни врати, в различни размери и богат избор от цветова гама. Разполагаме с различни модели, които се изработват от различни дървесни материали като MDF, ПДЧ или HDF. Модели с пълнеж на крилата – тип „пчелна пита“, модели с изцяло плътни крила, от перфорирано ПДЧ и други варианти. Интериорни врати с фалцови и без фалцови крила, еднокрили и двукрили.
  • Плъзгащи интериорни врати.
  • Сгъваеми интериорни врати.
  • Разполагаме и с качествени Стъклени интериорни врати. Могат да бъдат изработени в различни варианти.

Разполагаме с модерни, иновативни и устойчиви интериорни врати в отличаващ се дизайн, съобразен с последните модни тенденции в интериорния дизайн.

Всички модели вътрешни врати, които предлагаме, са с гарантирано качество и доказан произход.


Какви марки интериорни врати предлагате ?

Магазин за врати Vidov Commerce предлагаме интериорни врати от ТОП производители и марки на Българския, Турския и Европейски пазар.

  • врати GRADDE, Classen, Eurostill, Variodor.
  • врати Gama, Sil Lux, СТАНДАРТ, BEST Door, ТМ Doors и др.

Разполагате ли с налични интериорни врати на склад ?

90% от интериорните врати, които предлагаме, се поддържат на склад. Поръчковите модели, които не са налични на склад, се доставят от завода пo предварителна заявка.

  • НАЛИЧНИТЕ модели врати на склад се доставят от 1 до 10 работни дни.
  • Поръчковите модели врати се доставят от 20 до 30 работни дни.

Предлагате ли безплатна доставка на интериорни врати в Нови Искър ?

Магазин за врати Vidov Commerce осигурява безплатна доставка на всички интериорни врати, които предлагаме за град Нови Искър.


ОФЕРТИ И ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА

Магазин за мебели VIDOV COMMERCE предлага най-големите отстъпки при поръчка на голям брой интериорни врати. За строителни фирми, хотели, кооперации, за юридически лица или физическо лице – ще изготвим най-изгодната оферта.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви предложим нашата оферта !

Безплатна доставка на интериорни врати в Нови Искър от магазин за врати VIDOV COMMERCE !

Магазин за врати VIDOV COMMERCE и нашите партньори магазин за врати Fil invest сме организирали обща транспортна логистика за цяла България. Доставяме безплатно в цялата страна, до адрес на клиента. Затова нашите врати, матраци или мебели, могат да Ви бъдат доставени с някой от фирмените бусове на VIDOV COMMERCE или Fil invest.

Условия за безплатна доставка