интериорни врати ГРАДЕ на конкурентни цени, от Магазини за врати VIDOV COMMERCE, с включена безплатна доставка за София и за цялата страна !

Магазин за врати Vidov Commerce предлагаме всички серии и модели интериорни врати Граде, които се предлагат на Българския пазар.

Интериорни врати Граде са безупречно качествени немски врати, в отличаващ се дизайн, подходящи за всякакъв тип вътрешни помещения.

Интериорни врати Граде се изработват от качествени и устойчиви материали с устойчиви покрития, по-прецизна немска технология, която позволява цялостно обличане на крилото, без видимо прекъсване на покритието, съчетавайки модните тенденции в интериорния дизайн.

Интериорни врати Gradde включват широка гама от различни серии и модели, които се изпълняват с два вида конструкции на крилата Standart и Monolith, в различни варианти с плътни крила и остъклени крила.

Интериорни врати Gradde са перфектен избор за обзавеждането на апартаменти, къщи, хотели, офиси или ресторанти, във всякакъв интериор.

Видове конструкции на крилата Граде !

  1. Моделите с конструкция на крилата Standart, се изработват от подсилена HDF рамка и стабилизиращ пълнеж тип „пчелна пита“ или с пълнеж „перфорирано ПДЧ“, в 3-4 стандартни размера. Изпълняват се в различни варианти с плътни крила и остъклени крила. Моделите с остъклени крила са снабдени с два вида стъклодържачи – прав или объл профил, в зависимост от модела.
  2. Моделите с конструкция на крилата Monolith, се изработват от подсилени вертикални и хоризонтални елементи от масивен HDF материал, сглобени с вътрешни връзки, в 3 стандартни размера. Изпълняват се в различни варианти с плътни крила и остъклени крила. Моделите врати с крилата Monolith са без профили на стъклодържач.

Всички модели от серия Aaven и серия Axel, се изпълняват с Monolith. Всички останали серии и модели се изпълняват с Standart.

Качествени немски интериорни врати Граде, на достъпни цени !

Предимства на врати Граде !

  • Отличават се със заоблени ръбове с иновативен Edge профил, придаващ стилна завършеност. Изглеждат естетически по-добре и са безопасни както за деца, така и за възрастни.
  • Врати Gradde се предлагат с два вида покритие Graddex Klasse A и Graddex Klasse A++, в по – 6 цвята. Само моделите от серия Aaven и серия Axel, се предлагат в 5 цвята.
  • Врати Граде се предлагат с два модела каси (каса Стандарт и каса Панел), в различни размери и обхват на зида.
  • По-поръчка врати Gradde могат да се изработят и с вентилационни отвори Quadratisch или Runde.
  • Разполагаме и с богат асортимент от различни модели дръжки (които не са включени в окомплетовката).

Всички серии интериорни врати Gradde на ТОП изгодни цени !

ОФЕРТИ И ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА !

Магазин за врати VIDOV COMMERCE, предлагаме най-големите отстъпки при поръчка на голям брой интериорни врати Gradde. За строителни фирми, хотели, кооперации, за юридически лица или физическо лице, ще изготвим най-изгодната оферта.

Не се колебайте да се свържете с Нас за да Ви предложим Нашата оферта !

Безплатна доставка на интериорни врати Граде от магазин за врати Vidov Commerce !

Магазин за врати VIDOV COMMERCE и нашите партньори магазин за врати Fil invest, сме организирали обща транспортна логистика за цяла България. Доставяме безплатно в цялата страна, до адрес на клиента. Затова нашите врати, матраци или мебели, могат да Ви бъдат доставени с някой от фирмените бусове на VIDOV COMMERCE или Fil invest.

Условия за безплатна доставка