интериорни врати Gradde на изгодни цени, от Магазини за врати VIDOV COMMERCE, с включена безплатна доставка за София и за цялата страна !

Магазин за врати Vidov Commerce предлагаме всички серии и модели интериорни врати Gradde, които се предлагат на Българския пазар.

Интериорни врати Gradde се изработват от качествени и устойчиви материали с устойчиви покрития, по-прецизна немска технология, която позволява цялостно обличане на крилото, без видимо прекъсване на покритието, съчетавайки модните тенденции в интериорния дизайн.

Интериорни врати Граде включват широка гама от различни серии и модели, които се изпълняват с два вида конструкции на крилата Standart и Monolith, в различни варианти с плътни крила и остъклени крила.

Врати Граде са безупречно качествени врати, в отличаващ се дизайн, подходящи за всякакъв тип вътрешни помещения.

Интериорни врати Граде са перфектен избор за обзавеждането на апартаменти, къщи, хотели, офиси или ресторанти, във всякакъв интериор.

Предимства на врати Gradde !

  • Отличават се със заоблени ръбове с иновативен Edge профил, придаващ стилна завършеност. Изглеждат естетически по-добре и са безопасни както за деца, така и за възрастни.
  • Врати Gradde се предлагат с два вида покритие Graddex Klasse A и Graddex Klasse A++, в по – 6 цвята. Само моделите от серия Aaven и серия Axel, се предлагат в 5 цвята.
  • Врати Граде се предлагат с два модела каси (каса Стандарт и каса Панел), в различни размери и обхват на зида.
  • По-поръчка врати Gradde могат да се изработят и с вентилационни отвори Quadratisch или Runde.
  • Разполагаме и с богат асортимент от различни модели дръжки (които не са включени в окомплетовката).

Качествени немски интериорни врати Gradde, на достъпни цени !

ОФЕРТИ И ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА !

Магазин за врати VIDOV COMMERCE, предлагаме най-големите отстъпки при поръчка на голям брой интериорни врати Gradde. За строителни фирми, хотели, кооперации, за юридически лица или физическо лице, ще изготвим най-изгодната оферта.

Не се колебайте да се свържете с Нас за да Ви предложим Нашата оферта !

Безплатна доставка на интериорни врати Gradde от магазин за врати Vidov Commerce !

Магазин за врати VIDOV COMMERCE и нашите партньори магазин за врати Fil invest, сме организирали обща транспортна логистика за цяла България. Доставяме безплатно в цялата страна, до адрес на клиента. Затова нашите врати, матраци или мебели, могат да Ви бъдат доставени с някой от фирмените бусове на VIDOV COMMERCE или Fil invest.

Условия за безплатна доставка