Полезни Препоръки за почистване и грижа на матраци Magniflex !

В тази публикация ще опишем как правилно да се грижите, съхранявате и почиствате Вашия матрак Magniflex, според гаранционните условия.

Всички матраци Magniflex пристигат и ги доставяме опаковани на вакуумирано руло, пакетирани фабрично от матраци Magniflex. При технологията на вакуумиране обемът на матраците се намалява с до 90%, а с това и необходимото гориво и отделяните вредни емисии за транспортирането им. Така освен изключително хигиенична среда за съхраняване на матраците, гарантираме и икономичен транспорт с грижа за околната среда.

Важни първи действия и инструкции за разопаковане, след закупуването на матрак Magniflex и неговата доставка !

След закупуването на матрак Magniflex и неговата доставка, той може да се съхранява навит на руло максимум 1 месец.

По-дългото престояване на матрака рулиран крие риск пяната да не възстанови обема си максимално и да се наруши вида и комфорта на матрака.

Винаги използвайте матрака с подходяща подматрачна рамка. Тя има отношение както към комфорта, така и към неговата дълготрайност. Рамката предпазва матрака от деформация, позволява постоянна циркулация на въздух и предотвратява задържането на прах и влага. По този начин гарантира здравословна среда за сън без алергени и микроорганизми.

  1. Поставете матрака върху подматрачната рамка.
  2. Разлепете опаковъчната лента без да използвате остри и режещи предмети.
  3. Разгънете матрака и го оставете да възвърне първоначалния си обем. Оптималният срок, в който матракът възвръща пълния си обем и характеристики, е 24 часа, през което време той не трябва да се използва.
  4. Възможно е усещането на остатъчни производствени миризми до няколко дни след отварянето и отстраняването на опаковката на матрака. Те са безвредни за човешкото здраве.
  5. Веднъж разопакован, матракът не може да се навие обратно на руло !

Как да предпазим най-ефикасно нашия матрак Magniflex ?

За максимално дълъг живот на Вашия матрак, препоръчваме най-добре той да бъде изцяло защитен с протектор.

Използвайте непромокаем протектор върху матрака. По този начин ще го предпазите от проникване на течности и замърсявания.

С оглед равномерното запазване на качествата на пяната, съветваме да обръщате и завъртате матрака 2 пъти годишно. Обръщането представлява смяна на лицето на матрака, на което спите. Завъртането на матрака се случва по оста глава-крака. Тези действия позволяват по-добро проветряване на матрака, както и възпрепятстват деформация на пяната.

Как да се грижим и почистваме нашия матрак Magniflex, според гаранционните условия ?

Методите за почистване на матраци Magniflex, зависят от модела и неговите характеристики. Някои модели имат външен калъф с цип, който може да се свали и почисти.

За моделите със сваляем калъф:

  • Ако калъфът е с мемори пяна – сухо химическо чистене.
  • Ако калъфът няма мемори пяна – химическо чистене или домашно пране при до 30С в зависимост от указанията на етикета. Уверете се, че калъфът е напълно изсъхнал преди да го сложите обратно.

Никога не перете калъф с мемори пяна при домашни условия. Това ще деформира пяната и текстила, както и ще наруши вида на калъфа.

За модели без сваляем калъф се препоръчва използването на леко навлажнена четка, да се внимава да не проникне влага в ядрото, т.к. може да го повреди и да не се излага на директна слънчева светлина при изсушаване. В случай на упорити петна може да се ползват услуги на фирма за почистване на матраци.

ОФЕРТИ И ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА

Магазин за матраци VIDOV COMMERCE, предлагаме най-големите отстъпки при поръчка на голям брой матраци Magniflex. За строителни фирми, хотели, кооперации, за юридически лица или физическо лице, ще изготвим най-изгодната оферта.

Не се колебайте да се свържете с Нас за да Ви предложим Нашата оферта !

Безплатна доставка на матраци Magniflex от магазин за матраци VIDOV COMMERCE

Магазин за матраци VIDOV COMMERCE и нашите партньори магазин Fil invest, сме организирали обща транспортна логистика за цяла България. Доставяме безплатно в цялата страна, до адрес на клиента. Затова нашите врати, матраци или мебели, могат да Ви бъдат доставени с някой от фирмените бусове на VIDOV COMMERCE или Fil invest.

Условия за безплатна доставка