Входни врати в град София на ниски цени и безплатна доставка от Магазин за Врати VIDOV COMMERCE !

Магазин Vidov Commerce предлага най-големия избор на входни врати, ТОП модели и марки на супер изгодни цени.

Широка гама от входни блиндирани и метални врати, подходящи за всякакъв тип сгради и помещения, идеални за изпълнението на всеки проект.

Безупречно качествени и устойчиви входни врати, в отличаващ се дизайн и цветове, подходящи за съчетанието с всеки екстериор и интериор.

Какви модели входни врати предлагаме ?

Предлагаме огромен избор от различни модели входни блиндирани врати и входни метални врати, подходящи за външен и вътрешен монтаж. Входни врати за апартаменти, нови кооперации, стари панелни жилища, входни врати за къщи, вили, офиси, ресторанти и хотели.

  • Разполагаме с над 400 модела Блиндирани врати. Голям избор от различни уникални модели в изчистен стилен дизайн, модели с модерни релефни фрезовани крила, луксозни модели с декоративни орнаменти и фигури и много други. Качествени и защитени блиндирани врати с различни размери на крилата и касите, подходящи за вътрешен и външен монтаж. Оборудват се с качествен обков и сигурни заключващи системи.
  • Разполагаме и с колекция от Метални врати в отличаващ се дизайн, покрития и цветове. Някои модели метални врати са с UV защита.
  • При нас ще откриете специално проектирани модели блиндирани врати за панелни жилища за монтаж върху стара метална каса, без да се кърти.
  • Предлагаме и блиндирани врати за външни условия, които са с UV защита и са устойчиви на всякакви външни атмосферни влияния.
  • Можем да Ви предложим и НОВИ модели блиндирани пожароустойчиви врати с клас на огнеустойчивост EI 60 минути, които се изработват по дизайн на блиндираните врати.

Какви марки входни врати предлагаме ?

Магазин за врати Vidov Commerce предлага входни врати от ТОП производители и марки на Българския, Турския и Европейски пазар.

  • Врати Kartal, HASKA, Star Security Door, Triumph, Eurostill и др.
  • Метални врати от от серия Уют и серия Комфорт.
  • Поръчкови Български метални врати.

Всички модели врати, които предлагаме са с гарантирано качество и доказан произход.

Разполагате ли с налични входни врати на склад ?

90% от входните врати, които предлагаме се поддържат на склад в София.

  • НАЛИЧНИТЕ модели врати на склад се доставят от 1 до 10 работни дни.
  • Поръчковите модели врати се доставят от 20 до 30 работни дни.

Предлагате ли монтаж на входни врати в град София ?

Магазин Vidov Commerce предлага монтаж на всички видове входни врати за град София !


ОФЕРТИ И ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА

Магазин за мебели VIDOV COMMERCE предлага най-големите отстъпки при поръчка на голям брой входни врати. За строителни фирми, хотели, кооперации, за юридически или физически лица – ще изготвим най-изгодната оферта.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви предложим нашата оферта !

Безплатна доставка на входни врати в град София от магазин за врати VIDOV COMMERCE !

Магазин за врати VIDOV COMMERCE и нашите партньори магазин за врати Fil invest сме организирали обща транспортна логистика за цяла България. Доставяме безплатно в цялата страна, до адрес на клиента. Затова нашите врати, матраци или мебели, могат да Ви бъдат доставени с някой от фирмените бусове на VIDOV COMMERCE или Fil invest.

Условия за безплатна доставка