Вътрешни врати в София на ниски цени и безплатна доставка от Магазин за Врати VIDOV COMMERCE !

Модерна гама от безупречно качествени вътрешни врати, всички ТОП модели и марки на най изгодните и ниски цени.

Магазин за врати Vidov Commerce предлага широка гама от интериорни и алуминиеви врати в уникален дизайн и цветове, подходящи за съчетанието с всеки един интериор.

Най-големият избор от различни видове вътрешни врати за апартаменти, нови кооперации, къщи, вили, офиси, ресторанти и хотели.

Какви модели вътрешни врати предлагаме ?

Предлагаме огромен избор от различни модели интериорни врати и алуминиеви врати. Вътрешни врати със стилни плътни крила, с модерни фрезовани и остъклени крила, модели с декоративни релефни орнаменти и много други варианти. Разполагаме и с плъзгащи и сгъваеми интериорни врати, както и от изцяло стъклени крила.

Разполагаме с модерни, иновативни и устойчиви интериорни врати, в отличаващ се дизайн, съобразен с последните модни тенденции в интериорния дизайн.

Всички модели вътрешни врати, които предлагаме са с гарантирано качество и доказан произход.


Какви марки вътрешни врати предлагате ?

Магазин за врати Vidov Commerce предлага вътрешни врати от ТОП производители и марки на Българския, Турския и Европейски пазар.

  • врати GRADDE, Classen, Eurostill, Variodor.
  • врати Gama, Sil Lux, СТАНДАРТ, BEST Door, ТМ Doors и др.

Разполагате ли с налични вътрешни врати на склад ?

95% от вътрешните врати, които предлагаме се поддържат на склад в София. Поръчковите модели, които не са налични на склад, се доставят от завода по предварителна заявка.

  • НАЛИЧНИТЕ модели врати на склад се доставят от 1 до 10 работни дни.
  • Поръчковите модели врати се доставят от 20 до 30 работни дни.

Предлагате ли безплатна доставка на вътрешни врати ?

Магазин за врати Vidov Commerce предлага безплатна доставка на всички модели врати, които предлагаме за град София и в цяла България !


Предлагате ли монтаж на вътрешни врати в София ?

Магазин Vidov Commerce предлага монтаж на всички видове вътрешни врати за град София !


ОФЕРТИ И ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА

Магазин за мебели VIDOV COMMERCE предлага най-големите отстъпки при поръчка на голям брой вътрешни врати. За строителни фирми, хотели, кооперации, за юридически или физически лица – ще изготвим най-изгодната оферта.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви предложим нашата оферта !

Безплатна доставка на вътрешни врати в София от магазин за врати VIDOV COMMERCE !

Магазин за врати VIDOV COMMERCE и нашите партньори магазин за врати Fil invest сме организирали обща транспортна логистика за цяла България. Доставяме безплатно в цялата страна, до адрес на клиента. Затова нашите врати, матраци или мебели, могат да Ви бъдат доставени с някой от фирмените бусове на VIDOV COMMERCE или Fil invest.

Условия за безплатна доставка